Op 15 augustus 2024 bestaat onze prachtige club 100 jaar en dat gaan we groots vieren! Een van de speciale activiteiten tijdens dit jubileumseizoen is het maken van ons eigen Zwaluwenlied. Met trots kunnen we melden dat tekstschrijver en artiest Melvin van Eldik speciaal voor ons een geweldig lied heeft geschreven, gebaseerd op de melodie van FC Augsburg. Zing jij ook mee?

We zoeken 40 enthousiaste koorleden die samen met ons dit Zwaluwenlied willen opnemen in de studio.
Het doel is om dit lied te vereeuwigen en het te laten horen in de kantine en op onze socials. Daarnaast gaan we ook een prachtig filmpje maken van deze bijzondere opname. In samenwerking met Melvin van Eldik en Pieter Hoekstra (Zwaluwenlid en zingt in een koor) zijn we op zoek naar gemotiveerde zangers en zangeressen om ons koor compleet te maken.

Heb je (een beetje) zangervaring en wil je deel uitmaken van dit unieke project?
Meld je dan aan! We zijn op zoek naar ongeveer 10 vrouwen, 10 mannen en 20 jongeren in de leeftijd van 7 tot 12 jaar. Na je aanmelding krijg je verdere informatie. We kunnen alvast wel vertellen dat we het lied in maart/april 2024 in een studio gaan opnemen.

Hoe kun je je aanmelden?
Stuur uiterlijk 26 februari 2024 een e-mail naar 100jaar@leeuwarderzwaluwen.nl. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Gerbrand Busstra via 06-42092223.

Laten we samen een onvergetelijk Zwaluwenlied maken en ons jubileumjaar op een bijzondere manier vieren. We kijken uit naar jullie enthousiaste deelname!

Leave a comment

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations