Wij willen onze selectie-elftallen graag naar een hoger niveau tillen. Past dat bij jou en wil je jezelf graag uitdagen? Meld je dan aan voor een stageperiode van 4 weken, waarbij je 1x per week meetraint. Het gaat om de leeftijdscategorieën JO14, JO15, JO17 en JO19. 

De Leeuwarder Zwaluwen is een groeiende vereniging binnen Leeuwarden en heeft een hoge ambitie om de selectie-elftallen naar een hoger niveau te tillen. Plezier en prestatie gaat bij onze club hand en hand.

De stageperiode is specifiek bedoeld voor jeugdleden van Leeuwarder Zwaluwen en potentiële nieuwe leden, die in het aankomende seizoen ’23-24 onderdeel uit willen maken van een selectieteam in de leeftijdscategorie JO14, JO15, JO17 en JO19.

De aanloop naar het nieuwe seizoen is een drukke periode voor de vereniging en vraagt veel van een ieder. In elk team kunnen wijzigingen optreden, zowel wat betreft de spelers als de technische staf. Van leden die gaan stoppen tot nieuwe leden die zich aanmelden. In de stageperiode kun jij als speler je talent laten zien en daarmee ook de toekomstige trainer en eventuele andere spelers goed leren kennen. Daardoor krijgen jij en wij een goed beeld van elkaar, en kunnen wij een weloverwogen keuze maken voor het begin van het nieuwe seizoen.

Overigens worden natuurlijk voor alle leeftijdscategorieën mooie teams samengesteld, ook voor de teams O7 t/m O13 en de niet-selectieteams in de leeftijdscategorie O14-O19! 

Wat houdt deze stageperiode in?

 • Je geeft je op via hjo@leeuwarderzwaluwen.nl, bij Johan Rietdijk, het Hoofd Jeugdopleiding (HJO) van onze club.
 • Na opgave krijg je van Johan een mondelinge toelichting en uitnodiging om deel te nemen.
 • De stage is gedurende 4 weken in de maanden april en mei 2023. Je traint dan 1x in de week mee, de dag is nog nader te bepalen.
 • Het gaat om de volgende leeftijdscategorieën: JO14, JO15, JO17 en JO19.
 • Na afloop van deze stageperiode krijg je een mondelinge terugkoppeling vanuit de HJO en trainer van het desbetreffende elftal.

Mocht je belangstelling hebben, meld je dan nu aan!

Met vriendelijke groet,
Johan Rietdijk
Hoofd Jeugdopleiding

1 Comment

 • Posted 24 april 2023 10:05 0Likes
  by Jason James johan

  Hallo jason hier ik heb een vraagje ik ben namelijk een beetje laat met mee doen voor de proef trainingen en ik wilde wel graag mee doen is er nog kans dat ik mee kan doen?
  Vriendelijke groet j.johan van jo14-2

Leave a comment

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations