Wil jij op een hoger niveau voetballen en denk je dat één van onze senioren selectieteams wat voor jou is? Meld je dan nu aan voor proeftrainingen bij Zwaluwen 1 (1e klasse), Zwaluwen 2 (reserve hoofdklasse) of Zwaluwen VR1 (2e klasse)! 

De Leeuwarder Zwaluwen is een groeiende vereniging binnen Leeuwarden en heeft een hoge ambitie om bovengenoemde selecties naar een hoger niveau te tillen. Plezier en prestatie gaan bij onze club hand in hand.

De proeftrainingen zijn bedoeld voor leden van Leeuwarder Zwaluwen die momenteel nog niet ingedeeld zijn in bovengenoemde selecties en potentiele nieuwe leden die in het aankomende seizoen 23/24 onderdeel willen uitmaken van bovengenoemde selectieteams.  

De aanloop naar het nieuwe seizoen is een drukke periode voor de vereniging en vraagt veel van een ieder. In elk team kunnen wijzigingen optreden, zowel wat betreft de spelers als de technische staf. Tijdens de proeftrainingen kun jij je als speler je talent laten zien en daarmee ook de toekomstige trainer en eventuele andere spelers goed leren kennen. Daardoor krijgen jij en wij een goed beeld van elkaar en kunnen wij een weloverwogen keuze maken voor het begin van het nieuwe seizoen.

Is je interesse gewekt?

  • Wil je proeftrainen bij de heren 1 of heren 2? Bel Gerbrand Busstra, 06-42092223.
  • Voor dames 1: bel Rene Alma, 06-14162550.

Leave a comment

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations