TROTS! 💙🖤 Ook de KNVB heeft twee Zwaluwmeiden geselecteerd: Mila Vrieswijk en Luna Ganzevoort. 🎉🎉

Mila Vrieswijk (14 jaar, links op de foto) is een geweldige keepster, die ook nog eens geweldig kan voetballen. “Ze heeft lengte, een geweldige trap en heeft alle voorwaarden om één van de besten in haar leeftijdscategorie te worden,” vertelt trainer André de Vries.

Luna Ganzevoort (13 jaar, rechts op de foto) is een pure centrale middenvelder die eigenlijk alles heeft. “Een fantastisch schot, enorm gevoel voor diepgang van haar medespeelsters, en een geweldige basistechniek,” somt trainer André de Vries op.

We zijn echt verschrikkelijk trots op jullie, toppers! Ga er lekker van genieten want jullie hebben het echt verdiend! Wij barsten ondertussen uit onze voegen, zo trots zijn we op al onze meiden. Eerder selecteerde SC Heerenveen ook al vijf (!) Zwaluwdames! 

Kom ook voetballen bij de Leeuwarder Zwaluwen!
Plezier is een heel belangrijk onderdeel van voetballen bij de Leeuwarder Zwaluwen: als je er lol in hebt, ga je ook steeds beter spelen! Daarnaast wordt uiteraard ook aandacht besteed aan de technische ontwikkeling. Wil je het zelf ook wel (weer) eens proberen? Dan ben je van harte welkom! Er is van jong tot oud en op hoog en laag niveau een team waar je in kunt spelen. Ook als je nog helemaal nooit op het voetbalveld hebt gestaan! Lijkt dit je wel wat? Meld je dan vrijblijvend aan voor een proeftraining!

Leave a comment

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations