Sponsoring


Zonder vrijwilligers is er geen Zwaluwen. De vereniging wordt gedragen door betrokken mensen die hun ziel en zaligheid in deze mooie club steken. Om de kwaliteit en het sportniveau van de Leeuwarder Zwaluwen te waarborgen is de hulp van sponsors dan ook erg belangrijk.

Waarom sponsor worden?
Als sponsor investeer je niet alleen in CSV de Leeuwarder Zwaluwen; de Zwaluwen investeert ook graag in jou! Een
levendige vereniging trekt meer leden en publiek, met als resultaat extra inkomsten én een grotere zichtbaarheid van de sponsoren. Zo werken de sponsorgelden als een kloppend hart binnen de vereniging. CSV de Leeuwarder Zwaluwen vindt het mede daarvoor belangrijk om zowel de kwaliteit als kwantiteit van de sponsoring naar een hoger niveau te tillen. Dat heeft aan twee kanten positieve gevolgen!

Mogelijkheden voor sponsoring
In onze sponsorgids bieden wij diverse mogelijkheden voor sponsoring. Staat hier niet tussen wat je zelf in gedachten had? Dan gaan wij graag met je in gesprek over de mogelijkheden! Met de sponsorcommissie kun je afspraken maken over de invulling van de sponsoring. Voor alle sponsoractiviteiten wordt een contract opgesteld, waarin de vorm van sponsoring, de duur en de kosten worden vastgelegd.

Contact
Op de volgende manieren contact kan contact met ons worden opgenomen:
sponsorcommissie@leeuwarderzwaluwen.nl
– Henk Busstra, bestuurslid commercie: (06) 53 31 21 97 of henk.busstra@kpnmail.nl
– Jan Smit, lid sponsorcommissie: (06) 2703 4500 of zonnewulp@planet.nl