Sponsoring

 

De Leeuwarder Zwaluwen draait op veel vrijwilligers. Om de kwaliteit en het sportniveau van Leeuwarder Zwaluwen te waarborgen is de hulp van sponsoren dan ook erg belangrijk. Daarom zijn wij continu op zoek naar sponsoren die onze club willen steunen.

Mogelijkheden voor sponsoring
Er zijn verschillende mogelijkheden om de Leeuwarder Zwaluwen te sponsoren. In het sponsorplan kun je er meer over lezen. Heb je interesse om zelf te sponsoren of heeft je werkgever mogelijk interesse? Neem dan gerust contact op met de sponsorcommissie via sponsorcommissie@leeuwarderzwaluwen.nl

Vindt een sponsor & verdien € 25!
Ken jij een bedrijf binnen je netwerk, bedrijfsvriendenkring, familie of buren die Leeuwarder Zwaluwen zouden willen sponsoren? Dan kun jij zelf, snel en makkelijk geld verdienen! Hoe? Voor iedere nieuwe shirt- of reclamebord sponsor die jij aandraagt, belonen wij jou namelijk met een cadeaubon van € 25,- Een prachtig bedrag! Wat moet je hiervoor doen? Meld de mogelijk geïnteresseerde sponsor aan via sponsorcommissie@leeuwarderzwaluwen.nl. Een lid van de Sponsorcommissie neemt dan contact op met de potentiële sponsor. Wanneer de handtekening is gezet onder het nieuwe 3-jarige sponsorcontract, dan ben jij € 25,- rijker!

Samenstelling sponsorcommissie
Henk Busstra, 06-53312197 (tevens lid algemeen bestuur), Jan Smit en Hessel van Tuinen. Tevens wordt overleg gevoerd met het bestuur van de Zaken Club Leeuwarder Zwaluwen. De sponsorcommissie is de spil in alle fundraising activiteiten. Zowel intern als extern bewaakt zij het beleid. Zie jij ergens mogelijkheden voor een (nieuwe) sponsor? Neem dan eerst even contact op met de sponsorcommissie, voordat je zelf al iets gaat regelen. Wil jij je commerciële talenten en netwerk inzetten voor Leeuwarder Zwaluwen? Neem dan contact op met de sponsorcommissie via Henk Busstra 06-53312197 of via sponsorcommissie@leeuwarderzwaluwen.nl.

  
Jan Smit, Henk Busstra en Hessel van Tuinen.