GROTE CLUBACTIE 2024

Wie verkoopt dit jaar de meeste loten voor de Zwaluwen?!? Op zaterdag 21 september start de Grote Clubactie 2023. En als jij de meeste loten verkoopt, verdien je daar niet alleen geld mee voor de Zwaluwen, maar kun je zelf ook een mooie prijs winnen! Doe je ook weer mee?

Loten verkopen
Ook dit jaar kan elk jeugdlid met het verkoopboekje en de intekenlijsten loten gaan verkopen. Op de voorzijde van het boekje staat een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers kunnen scannen met hun telefoon. Alle loten worden betaald via automatische incasso, zodat je later niet nóg eens langs de deuren moet.

Koop een lot van Zwaluwen!
Wil je een lot kopen van Zwaluwen? Dat kan ook via onze website! Hier kun je een lot kopen. Daarmee steun je de Leeuwarder Zwaluwen financieel, want per lot is € 2,40 voor de club! 

Verkoop online loten!
Je kunt ook online loten verkopen: hierover krijgen jij en/of je ouders een aparte mail (als je mailadres tenminste bij ons bekend is). In deze mail zit zowel een link naar de online verkooppagina als een QR-code, waarmee mensen automatisch op de juiste verkooppagina komen. Handig om via de mail en whatsapp naar familie en vrienden te sturen en om op social media te delen!  

Besteding opbrengsten
Elk lot wordt verkocht voor € 3,- per stuk, en daarvan gaat € 2,40 naar de Leeuwarder Zwaluwen! De Grote Clubactie is een belangrijke inkomstenbron voor de Zwaluwen. Laten we er dus met zijn allen weer een groot succes van maken! Dit jaar willen we de opbrengst van de Grote Clubactie bij de Leeuwarder Zwaluwen besteden aan materiaal voor de jeugdteams.

Planning Grote Clubactie 2024
16-19 september: uitdelen verkoopboekjes en intekenlijsten
21 september: start verkoop Grote Clubactie Loten
21-26 oktober: inleveren verkoopboekjes en intekenlijsten
4 november: sluiting online lotenverkoop
19 november: uitslag trekking op www.clubactie.nl

Veel gestelde vragen

Heb je geen boekje gekregen? Of is je lotenboekje vol en wil je nog meer loten verkopen? Download dan hier extra intekenlijsten & print ze uit!

Je kunt ook nog bij Jesse Oppedijk vragen of er nog extra lege boekjes zijn, maar de kans is groot dat die al allemaal op zijn. 

Heb jij de meeste loten verkocht? Dan kun je een mooie prijs winnen! De drie leden die de meeste loten verkopen winnen een prijs:

  1. De topverkoper wint twee wedstrijdkaartjes van een wedstrijd van Cambuur in het nieuwe stadion. 
  2. De verkoper die daarna de meeste loten heeft verkocht, wint een hoody van Zwaluwen (de 100 jaar jubileumeditie)
  3. De verkoper die daarna de meeste loten heeft verkocht, wint een derbystar wedstrijdbal. 

Heb je een vraag over de Grote Clubactie bij de Leeuwarder Zwaluwen? Neem dan contact op met Arjen Feenstra (06-46115889).

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations