Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Grote Clubactie

18 september 2021 - 9 november 2021

Wie verkoopt dit jaar de meeste loten voor de Zwaluwen?!? Op 18 september start de Grote Clubactie 2021. En als jij loten verkoopt, verdien je daar niet alleen geld mee voor de Zwaluwen, maar kun je zelf ook mooie prijzen winnen! Doe je ook weer mee?

Verantwoord loten verkopen
Ook dit jaar kan elk jeugdlid met het verkoopboekje en de intekenlijsten op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Alle loten worden bovendien betaald via automatische incasso, zodat de jeugdleden niet nóg eens langs de deuren moeten om geld op te halen.

Besteding opbrengsten
Elk lot wordt verkocht voor € 3,- per stuk, en daarvan gaat € 2,40 naar de Leeuwarder Zwaluwen! Jaarlijks halen we met de Grote Clubactie zo’n € 3.000,- binnen voor de Leeuwarder Zwaluwen. De Grote Clubactie is elk jaar een belangrijke bron van inkomsten voor de Zwaluwen. Laten we er dus met zijn allen weer een groot succes van maken! Dit jaar willen we de opbrengst van de Grote Clubactie bij de Leeuwarder Zwaluwen besteden aan een digitaal scorebord.

Wat kun je als jeugdlid winnen?

  • JO7 t/m JO/MO11: 10-15 loten: een Intertoys cadeaukaart van € 5,- | 16-25 loten: een Intertoys cadeaukaart van € 10,- | 26-42 loten: een Zwaluwen rugzak of een Zwaluwen trainingsshirt (je mag kiezen) | 43+ loten: een Zwaluwen ziptop, polyestervest of regenjack (je mag kiezen).
  • JO/MO13 & JO/MO15: Na de eerste drie loten krijg je € 0,50 per verkocht lot voor jezelf. En als jij de beste verkoper in deze leeftijdscategorie bent, win je een wedstrijdtenue van jouw favoriete profclub!
  • JO/MO17 & JO/MO19: Van jullie verwachten wij niet meer dat je langs de deuren gaat (dat mag uiteraard wel), maar dat je per persoon binnen je directe omgeving minimaal 3 loten aan de man brengt. Bijvoorbeeld je ouders, buren, opa/oma of andere naaste familie en kennissen. Dat moet lukken, toch? Zeker als je online loten verkoopt. Een kleine moeite, maar groot plezier voor de vereniging!

Planning Grote Clubactie 2021
13-17 september: uitdelen verkoopboekjes en intekenlijsten
18 september: start verkoop Grote Clubactie Loten
25-30 oktober: inleveren verkoopboekjes en intekenlijsten
23 november: sluiting online lotenverkoop
9 december: uitslag trekking op www.clubactie.nl

Boekje vol? Geen boekje gekregen? Download extra intekenlijsten!
Heb je geen boekje gekregen? Of is je lotenboekje vol en wil je nog meer loten verkopen? Download dan HIER extra intekenlijsten, print ze uit en je kunt weer loten verkopen.

Online loten verkopen
Je kunt ook online loten verkopen: hierover krijgen jij en/of je ouders een aparte mail (als je mailadres tenminste bij ons bekend is). In deze mail zit zowel een link naar de online verkooppagina als een QR-code, waarmee mensen automatisch op de juiste verkooppagina komen. Handig om via de mail en whatsapp naar familie en vrienden te sturen!

Direct online een lot kopen voor de Leeuwarder Zwaluwen?
Ga dan naar https://lot.clubactie.nl/lot/c.s.v.-de-leeuwarder-zwaluwen/30070

Vragen? Neem dan contact op met…
Henk Busstra (06-53312197)
Sytske Balt (06-30840384)

Gegevens

Begin:
18 september 2021
Einde:
9 november 2021
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

CSV de Leeuwarder Zwaluwen
E-mail
info@leeuwarderzwaluwen.nl
Bekijk de site van Organisator

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations