Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Midsimmercup

24 juni 2023

Hierbij nodigen we jullie weer uit voor de 18e Midsimmercup op zaterdag 24 juni 2023. Zoals een ieder inmiddels gewend is, organiseren we dit 5 tegen 5 toernooi op het voetbalveld aan de Welderingstrjitte in Dronrijp. Je team bestaat uit spelers die in het seizoen 2022-2023 speelgerechtigd zijn voor je vereniging. Uiteraard zijn er weer vette geldprijzen te winnen en natuurlijk die prachtige cup.

De kosten voor deelname bedragen € 50, = per team. Dit bedrag graag bij opgave over te maken op rekeningnummer: NL17 RBRB 0790 2003 33 t.n.v. Stichting Midsimmercup
Met omschrijving van: Naam club en heren- of damesteam. Na ontvangst van het inschrijfgeld, ontvangt u de bevestiging van deelname.

Er kunnen weer maximaal 32 heren- en 16 damesteams meedoen, dus wees op tijd met de opgave. Dan zorgen wij weer voor een geweldige entourage.

Download hier het inschrijfformulier.
Correspondentieadres is: Siaerdamasingel 3, 9035 GG Dronrijp of sierd@midsimmercup.nl

Mochten jullie niet komen wil je ons dit dan alsjeblieft ook zo spoedig mogelijk laten weten? Er staan namelijk na al die mooie jaren een aantal teams op de wachtlijst.
Afmelding binnen een week voor het toernooi kan alleen met een geldige reden. Waarbij niet genoeg spelers geen geldige reden is.

Hopelijk tot 24 juni.
Met vriendelijke sportgroet,
Sierd Dijkstra (Voorzitter Midsimmercup)

Gegevens

Datum:
24 juni 2023
Evenement Categorie:

Locatie

Dronrijp

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations