Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VVH Summer Cup (Hoogland, Utrecht)

4 juni 2022 - 5 juni 2022

V.V. Hoogland organiseert een lagere elftallen senioren toernooi op 4 en 5 Juni 2022. In dit weekend staan voetbal en feesten centraal voor in totaal 16 heren- en 8 damesteams. Het weekend begint op vrijdagavond 3 juni met een openingsfeest, waarna op zaterdag 4 juni het toernooi officieel wordt afgetrapt. De eerste voetbaldag wordt afgesloten met een groot feest. Op de zondag worden de poulewedstrijden afgemaakt en daarna is het tijd voor de finales. Na de finales wordt het weekend afgesloten door middel van een derde-helfts feest.

Dit toernooi is uitsluitend bedoeld voor herenteams die in de 4e klasse of lager spelen en damesteams in de 1e klasse of lager. Voor de overnachtingen (van vrijdag op zaterdag, en zaterdag op zondag) worden er legertenten op het sportpark neergezet.

Wij willen u hierbij vriendelijk vragen om uw Seniorenteams over dit toernooi in te lichten (bijvoorbeeld door middel van bijgevoegde Flyer). We zijn van mening dat er genoeg vraag is naar toernooien voor lagere elftallen, echter, het probleem is dat deze toernooien te weinig aandacht krijgen. Twee jaar geleden zou het toernooi officieel zijn intrede maken, maar helaas heeft het coronavirus hier roet in het eten gegooid.

Op deze manier hopen we meer aandacht te kunnen krijgen voor dit toernooi, met als doel een leuk einde van het voetbalseizoen voor de lagere seniorenelftallen en hopelijk de aftrap van een nieuw coronaloos voetbalseizoen. Mochten er vragen zijn, dan is het altijd mogelijk om een email te sturen naar seniorentoernooivvh@gmail.com.

We zouden het erg waarderen als dit binnen de club wordt gedeeld, en we kijken uit naar de komst van uw club op de VVH Summer Cup.

Met sportieve groet,
VVH Summer Cup Commissie

Gegevens

Begin:
4 juni 2022
Einde:
5 juni 2022
Evenement Categorie:

Organisator

VV Hoogland
Bekijk de site van Organisator

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations