Michel Oosterkamp is de nieuwe trainer van de 2e herenselectie van de Leeuwarder Zwaluwen voor het seizoen 2018/2019. Michel speelde zelf 9 jaar lang in het 2e elftal van de Zwaluwen. Op dit moment heeft hij als trainer JO17-1 onder zijn hoede.

Michel begon zijn voetbalcarrière als jeugdspeler bij SV de Griffioen uit Oosterwolde, waar hij debuteerde in het 1e elftal. Als 16-jarige werd hij getransfereerd naar BV Veendam. Hier speelde hij een jaar, waarop hij naar DIO Oosterwolde vertrok. Hier speelde hij een aantal jaar in het 1e en was hij daarnaast ook jeugdtrainer.

In 2005 werd Michel lid van de Leeuwarder Zwaluwen. Hier speelde hij het eerste jaar in het 1e elftal, maar moest daarna door een blessure een jaar lang stoppen met spelen. Hij trainde in die periode het B1-elftal. Daarna speelde Michel onafgebroken 9 jaar in het 2e elftal, met af en toe een uitstapje naar het 1e.

Michel is nu al 4 jaar jeugdtrainer bij de Zwaluwen. Eerst heeft hij twee jaar JO15-1 onder zijn hoede gehad, waarbij JO15-1 beide jaren als tweede eindigde. Daarna werd hij trainer van JO17-1, dat vorig seizoen ongeslagen kampioen werd en ook nu weer bovenaan staat zonder verliespunten.

Handtekeningsessie
Binnenkort volgt er een handtekeningsessie met de trainers 1e en 2e selectie voor volgend jaar. De nieuwe contracten worden op dit moment opgemaakt.

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations