TROTS! 💙🖤 Vorige week vertelden we al dat drie van onze Zwaluwmeiden zijn geselecteerd door SC Heerenveen, en nu gaan nóg twee dames naar de jeugdopleiding van SC Heerenveen! 💪🏼

Jazz Brown (10 jaar, links op de foto) is een enorm getalenteerde speler die het best tot haar recht komt in de spits of op ’10’. Trainer André de Vries: “Ze is ontzettend snel, beschikt over een ongelooflijke drive én heeft een geweldige passeeractie.”

Marrit Zeinstra (13 jaar, rechts op de foto) is een multifunctionele speelster die zowel op de flanken op het middenveld en de voorhoede uit de voeten kan. “Ze is enorm snel, heeft een geweldig schot en een fantastisch gevoel voor diepte,” vertelt trainer André de Vries.

André: “Kortom, twee meiden die alles er voor over hebben om te top te bereiken!”

Kom ook voetballen bij de Leeuwarder Zwaluwen!
Plezier is een heel belangrijk onderdeel van voetballen bij de Leeuwarder Zwaluwen: als je er lol in hebt, ga je ook steeds beter spelen! Daarnaast wordt uiteraard ook aandacht besteed aan de technische ontwikkeling. Wil je het zelf ook wel (weer) eens proberen? Dan ben je van harte welkom! Er is van jong tot oud en op hoog en laag niveau een team waar je in kunt spelen. Ook als je nog helemaal nooit op het voetbalveld hebt gestaan! Lijkt dit je wel wat? Meld je dan vrijblijvend aan voor een proeftraining!

Leave a comment

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations