TROTS! Drie van onze Zwaluwmeiden zijn door SC Heerenveen geselecteerd om bij hen te komen trainen: Femke Hoekstra (14 jaar, links op de foto), Luna Ganzevoort (13 jaar, midden op de foto) en Charissa van Houten (12 jaar, rechts op de foto). Zij mogen drie keer in de week bij SC Heerenveen trainen, blijven daarnaast ook 1 of 2 keer in de week bij de Leeuwarder Zwaluwen trainen én spelen op zaterdag wedstrijden bij de Zwaluwen. “Echt, je weet niet hóe trots ik wel niet op hen ben!” zegt trainer André de Vries.

Femke Hoekstra speelt in de JO15-1 van de Leeuwarder Zwaluwen (in een jongensteam dus!). Zij is van origine een verdedigster met een geweldig gevoel voor ruimte. Femke is regelmatig met wedstrijden van de meiden mee geweest, dus trainer André en assistent-trainer Richard kennen haar kwaliteiten goed. “Femke beschikt over een niet aan te leren innerlijke rust, waardoor ze zichzelf moeiteloos uit de meest moeilijke situaties weet te voetballen,” aldus André.

Luna Ganzevoort speelt in de MO15-1. Zij is een natuurtalent en een echte centrale middenvelder. “Deze meid heeft alles: werklust, een geweldig schot en enorm veel overzicht,” vertelt André. 

Charissa van Houten speelt ook in de MO15-1. Zij is een multifunctionele speelster die het best tot haar recht komt in de spits of rechts op het middenveld. André: “Enorm getalenteerd en ze voetbalt nog maar 1 jaar! Ze heeft een geweldig schot, enorm veel snelheid en een ontzettend goede passeeractie
🙂“. 

Kom ook voetballen bij de Leeuwarder Zwaluwen!
Plezier is een heel belangrijk onderdeel van voetballen bij de Leeuwarder Zwaluwen: als je er lol in hebt, ga je ook steeds beter spelen! Daarnaast wordt uiteraard ook aandacht besteed aan de technische ontwikkeling. Wil je het zelf ook wel (weer) eens proberen? Dan ben je van harte welkom! Er is van jong tot oud en op hoog en laag niveau een team waar je in kunt spelen. Ook als je nog helemaal nooit op het voetbalveld hebt gestaan! Lijkt dit je wel wat? Meld je dan vrijblijvend aan voor een proeftraining

Leave a comment

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations