Op woensdagavond 7 september 2022 is vanaf 19.00u in het clubhuis van de Leeuwarder Zwaluwen de kick-off voor alle trainers en teamleiders van de Leeuwarder Zwaluwen. Zorg dat je er bij bent!  

Voetballen doe je samen! Een team is zo sterk als de zwakste schakel, maar dan nog steeds ben je, en blijf je een TEAM. Om een TEAM te worden moet je elkaar verstaan en begrijpen. Om daar succesvol in te zijn, horen daar een aantal factoren bij :

  • één visie
  • plezier
  • sportiviteit
  • doorzettingsvermogen
  • loyaliteit
  • verdraagzaamheid

Als je met elkaar in staat bent dit te onderschrijven dan is succes verzekerd. Maar succes betekent niet altijd winnen, al willen we dat wel graag en streven we er naar. Succes is ook beleving van mooie momenten als: een fijne training, elkaar helpen waar nodig, beter worden als mens en bij Zwaluwen ook beter worden in met elkaar voetballen. Daarom ben je lid van onze mooie verenging die o.a. deze kernwaarden heeft en die nastreeft. Door ze met elkaar te delen, vermenigvuldig je deze waarden en wordt je als club, team en als mens sterker.

Als toekomstige Technische Commissie  – bestaande uit Eelco Bruinsma, Linda Trinks, Johan Wijnsma en Johan Rietdijk – proberen we dit te begeleiden en te monitoren. Komende woensdag delen we onze plannen met jullie. Je bent allemaal van harte WELKOM! Vanuit de filosofie Zwaluwen – onze club – nog beter en sterker te maken, door eenheid te creëren, verwachten we jullie allemaal.

Hartelijke groet en tot woensdag,
Johan, Johan, Eelco en Linda

Leave a comment

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations