Afgelopen vrijdag 10 februari waren alweer de laatste, van vijf zaaltechniektrainingen, in januari/februari 2017. In twee blokken van een uur kregen achtereenvolgens de JO9/MO11 en de JO11/MO13 – in totaal maar liefst 40 spe(e)l(st)ers! – training van zes trainers. Dit alles onder de bezielende leiding van onze trainer van de JO19-1 Jan Anne Wietses.
Dat ze daarvan veel hebben opgestoken, zagen we ook terug in de prestaties in de zaalcompetities; Zwaluwen JO11-1, JO11-2, JO13-2 en MO13-1 werden zelfs kampioen! Maar de stand zegt niet altijd alles: onze JO9-2 eindigde weliswaar onderaan, maar met 5 punten uit 7 wedstrijden en slechts 7 goals tegen hebben zij weer een grote stap voorwaarts gezet, grote klasse jongens! De andere zaalteams – de JO11-1, MO11-1, JO11-3 en JO13-3 eindigden allemaal (hoog) in de middenmoot, goed gedaan allemaal! De reacties van de deelnemers waren ook heel positief: ‘Leuke oefeningen!’, ‘we hebben weer veel geleerd’ en ‘jammer dat het is afgelopen’.
Op de foto’s een impressie van de laatste training met de JO11 en MO13 in Sporthal Nylân. Peter Feenstra (Jeugdbestuur en coördinator meidenvoetbal) reikt na afloop een presentje uit aan de trainers
Niek Arends, Nick Mosselman, Sil Postma, Fokke Rinzema, Justin Terpstra, Jarno Terpstra en Jan Anne Wietses.

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations