Maandag 29 mei is Leeuwarder Zwaluwen MO17-1 kampioen geworden in de 1e klasse in het meidenvoetbal. Na een eerst wat rustige start (twee keer gelijkspel) zijn we gedurende het seizoen langzaam op stoom gekomen. Doordat er steeds afgelastingen waren bij de tegenstanders en wij wel speelden, stonden we al snel boven aan en hebben dit gedurende het seizoen niet meer uit handen gegeven.

Na de winterstop was het eerst weer even wennen, maar daarna hebben we onze wedstrijden met dubbele cijfers gewonnen. Met goede combinaties, inzet en plezier, terwijl we tegenstanders soms geen kans gaven.
Afgelopen maandag was het kampioenschap al binnen maar erom spelen en winnen is veel leuker. VC Trynwalden werd met 2-0 verslagen en zo kon het verdiende kampioenschap gevierd worden.
Na veel applaus en een erehaag op naar de medaille en de patat. Proficiat en dank aan een ieder voor deze avond.
Op zaterdag 10 juni mogen we ook deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap in Steenwijk. Door ons in oktober hiervoor te kwalificeren is dit uiteraard een mooi landelijk officieel toernooi. Zwaluwen MO17-1 speelt dan tegen ploegen uit het hele land. Wij zijn eerst ingedeeld bij KFC (Koog aan de Zaan) Balk en Die Haghe (Den Haag). Daarna spelen we nog, afhankelijk van de scores, twee wedstrijden om verschillende plaatsen.

Kortom een mooie opsteker voor de meiden en het meidenvoetbal bij  Leeuwarder Zwaluwen, dat wij ons daar als club mogen presenteren. Het meedoen is al prachtig en we zullen ons best doen om zo hoog mogelijk te eindigen en het prachtige seizoen op passende wijze af te sluiten.

Leiding Leeuwarder Zwaluwen MO17-1

Meidenvoetbal bij Leeuwarder Zwaluwen MO17-1

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations