Zojuist kwam ik een mooie grafiek tegen van onze komende tegenstander SV.Marum

De oranje lijn is van Lwd.Zwaluwen!

Ronald Hofman schreef op Facebook:

Zwaluwen 1 als koploper gisteren wederom naar winst (4-3 tegen Hardegarijp)! Na een 2-0 ruststand leek er geen vuiltje aan de lucht. De tweede helft liet echter anders zien. Het werd nog spannend. Er zat met o.a. Tjeerd en Oane Rijpma en Alban Miftari ook wel enige kwaliteit bij de tegenstander. Zo ook oud-Zwaluwenspeler Anne Kromhout die na rust voor de 1-2 tekende. Daarna viel nog de gelijkmaker. Maar! Zwaluwen heeft goede jeugd en durft deze ook in te passen: Jelmer Smit tekende voor de belangrijke 3-2!! Robbin Kleefstra leek de wedstrijd met de 4-2 helemaal in’t slot te gooien, maar een penalty voor de gasten bracht toch nog spanning terug. Voor de gelijkmaker resteerde echter onvoldoende tijd.