“2019 was een bijzonder jaar voor onze mooie club,” zegt Jan Adema als hij terugblikt op het afgelopen jaar. “Naast mooie sportieve successen is het gelukt om ons schitterend nieuwe clubhuis in gebruik te nemen. Een prachtige ontmoetingsplek voor iedereen. Op 11 januari 2020 zal het nieuwe Zwaluwennest feestelijk voor de leden worden geopend.

Voor mij persoonlijk was 25 november 2019 een speciale dag. Na 8 jaar voorzitter te zijn geweest van deze mooie club heb ik, tijdens de Algemene Leden Vergadering, de hamer mogen overgedragen aan mijn opvolger Gerbrand Busstra. Ik wens het bestuur in de nieuwe samenstelling heel veel succes toe. Trots om de titel erelid van csv de Leeuwarder Zwaluwen te mogen dragen. Hierbij wil ik nogmaals mijn medebestuursleden en alle vrijwilligers enorm bedanken voor de mooie jaren en prima samenwerking. Verder natuurlijk dank aan alle leden voor het vertrouwen en de geweldige momenten die wij hebben mogen meemaken.

Rest mij iedereen een gezond, voorspoedig, sportief en succesvol 2020 toe te wensen.
Met sportieve groet, Jan R. Adema”

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations