Wij zijn als bestuur van Leeuwarder Zwaluwen trots en blij om te kunnen melden dat we met Busstra Risico- en Assurantieadviseurs B.V. de nieuwe rugsponsor voor onze 1e selectie voor de komende drie seizoenen hebben weten te vinden. Voorafgaand aan de prachtige derby afgelopen zaterdag tussen Leeuwarder Zwaluwen en Blauw Wit ’34 zijn hiervoor de contracten getekend.

Op de foto hierboven de betrokkenen met van links naar rechts Sytze Visser (voorzitter Zakenclub Leeuwarder Zwaluwen), Henk Busstra (bestuurslid Commercie), Jan Adema (voorzitter) en Gerbrand Busstra (directeur/eigenaar Busstra Risico- en Assurantieadviseurs).

Over Busstra Risico- en Assurantieadviseurs B.V
Busstra Risico- en Assurantieadviseurs B.V. is een bedrijf dat statische risico’s in kaart brengt en in overleg met de relatie bepaalt welke risico’s men zelf kan dragen of wil verzekeren. Busstra kan zich ook beperken tot second opinions met betrekking tot assurantieportefeuilles van bedrijven. Door uitmuntende adviezen, serviceverlening en prijsstelling dienen de bestaande relaties, hun ambassadeurs te worden. Busstra focust zich op logistieke- en MKB-bedrijven, alsmede de foodindustrie met tenminste 5 werknemers. De technologie, innovatie- en inkoopkracht alsmede partnership wordt dan optimaal benut. Meer weten? Neem dan contact op met Gerbrand Busstra, 058 – 2941650 of info@busstra-advies.nl

Ook sponsor worden?
Wil je ook iets betekenen voor de Leeuwarder Zwaluwen op het gebied van sponsoring? Dan ben je uiteraard van harte welkom! Je kunt hiervoor contact opnemen met Henk Busstra, bestuurslid Commercie, op 06-53312197 of per mail via henk.busstra@kpnmail.nl.

Met sportieve groet,
Het Bestuur 

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations