Als bestuur van Leeuwarder Zwaluwen zijn wij zeer blij en trots dat we Vos Catering Grou als nieuwe sponsor mogen verwelkomen voor de komende drie jaren. Maurits de Vries en Henk Busstra waren afgelopen vrijdag op uitnodiging van Froukje en Jan Vos, directie van Vos Catering Grou in Grou om de sponsorcontracten te ondertekenen.

Bij de organisatie van een feestelijk event denkt Vos Catering graag met je mee. Met in het detail gastvrij wordt uw event een onvergetelijk feest! Kwaliteit staat bij Vos Catering hoog in het vaandel. Gezondheid, voedselveiligheid en hygiëne vinden wij erg belangrijk. Men gaat hier bewust mee om want alleen het beste voor onze gasten telt. Vos Catering verzorgt onder andere catering in Leeuwarden, Drachten, Sneek, Heerenveen en de rest in Friesland, maar ook ver daar buiten. Kijk eens op www.voscatering.nl.

Op bovenstaande foto wordt het contract door directie en Henk Busstra, bestuurslid, Leeuwarder Zwaluwen getekend. Wij bedanken Jan en Froukje voor de zeer hartelijke ontvangst en zien uit naar een fijne samenwerking.

Ook sponsoren?
Mocht jij in je omgeving relaties hebben die interesse hebben in de vele manieren van sponsoring, of wil je zelf sponsor worden? Neem dan contact op met Henk Busstra, 06-53312197 of henk.busstra@kpnmail.nl.

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations