Dinsdagavond 5 april 2022 tijdens de thuiswedstrijd van Leeuwarder Zwaluwen 1 tegen Balk 1 (getraind door Jan Bruin), uitslag 1-1-, waren de Cambuur Old Stars te gast bij de Leeuwarder Zwaluwen.

Leeuwarder Zwaluwen ondersteunt de nodige maatschappelijke activiteiten zoals Derde Helft, Cambuur Verbindt en Cambuur Old Stars.

Als echte voetbalhelden gaan 60-plussers samen bewegen en voetballen bij SC Cambuur. Iedere week is er een trainingssessie van twee uur, 5 keer bij SC Cambuur en 15 keer bij amateurvereniging de Leeuwarder Zwaluwen. Naast trainingen, die door professional Jan Bruin worden uitgevoerd, krijgen de deelnemers een fittest en SC Cambuur-kleding (in bruikleen).

De Cambuur OldStars beginnen iedere week met een gezellig kopje koffie of thee en het bespreken van voetbalnieuws. Daarna begint de training, met Walking Football en kracht- en lenigheidsoefeningen. Cambuur biedt professionele begeleiding specifiek gericht op senioren. De club wil 60-plussers bewust maken van het belang van een actieve leefstijl en daarnaast het onderhouden van sociale contacten van de deelnemers bevorderen. Ook worden er landelijke toernooien tegen andere Eredivisie- en amateurclubs gespeeld.

Meer weten over Cambuur Old Stars en Walking Football? Hier kun je er meer over lezen. 

Bestuur Leeuwarder Zwaluwen

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations