Oud-vicevoorzitter Eelco Bruinsma: “Finest Moment”

Graag wil ik al de leden van de Zwaluwenfamilie bedanken voor het vertrouwen in de afgelopen bijna 9 jaren van besturen bij onze mooie vereniging. De ALV gisteravond heb ik beleefd als een “finest moment”. Voor mij persoonlijk is de cirkel rond met de realisatie van ons nieuwe Zwaluwennest, de kleedgelegenheden en de vernieuwde kunstgrasvelden.

Ik dank alle bestuursleden waarmee ik heb mogen samenwerken en in het bijzonder Jan Adema en Jan Dijkstra. Zij zijn gedurende dit proces van het voornemen en de realisatie tot de nieuwbouw mede de dragers geweest van het vernieuwde Leeuwarder Zwaluwen. Niets ten nadele van de overige bestuursleden, want ook zij hebben hun “pad schoon geveegd”, dat is gisteravond wel duidelijk geworden.

Ik wens het bestuur met de twee nieuwe enthousiaste bestuurders  – Gooitzen Feenstra en Gerbrand Busstra – veel wijsheid, energie en vooral plezier in het besturen van deze mooie vereniging.

Ik dank jullie allemaal voor de mooie momenten en kijk met TROTS terug op mijn periode als bestuurder van CVS de Leeuwarder Zwaluwen. Dank voor de waardering dat ik word toegevoegd aan de lijst met leden van verdienste! Het maakt me TROTS en ontroert me.

Leeuwarder Zwaluwen is een club met TOEKOMST !

Vriendelijke groet,
Eelco Bruinsma