Na afloop van de laatste gewonnen competitie thuiswedstrijd van onze Heren 1 selectie zijn de sponsorcontracten getekend met IdFrm BV en Busstra Risico- en Assurantieadviseurs BV met meerdere jaren verlengd. Als bestuur zijn wij bijzonder trots en dankbaar dat beide trouwe sponsoren ook in deze tijd hun verbintenis met onze club hebben verlengd.

De firma Id Frm BV zal o.a. als shirtsponsor op de voorkant van de wedstrijdtenues van onze Heren 1 selectie de komende jaren te bewonderen zijn. Onze hartelijke dank gaat uit naar Jan Adema voor het vertrouwen in onze vereniging. IdFrm is de expert op het gebied van licht in een omgeving waar gewerkt of gedoceerd wordt. Men adviseert, ontwerpt en levert duurzame bedrijfsverlichting aan de zakelijke markt. IdFrm is gevestigd aan de Uranusweg 18 te Leeuwarden en is bereikbaar via www.idfrm.nl, 058 – 2158705 of via info@idfrm.nl.

Busstra Risico- en Assurantieadviseurs zal o.a. de komende jaren op de achterkant van de wedstrijdtenues van onze Heren 1 selectie als shirtsponsor te bewonderen zijn. Onze oprechte dank gaat uit naar Gerbrand Busstra voor het vertrouwen in onze vereniging. Busstra Risico- en Assurantieadviseurs is een bedrijf dat statische risico’s in kaart brengt en in overleg met de relatie bepaalt welke risico’s men zelf kan dragen of wil verzekeren. Busstra Risico- en Assurantieadviseurs kunnen hun ook beperken tot second opinions met betrekking tot assurantieportefeuilles van bedrijven. Busstra Risico- en Assurantieadviseurs is gevestigd aan de Heliconweg 52 te Leeuwarden en is bereikbaar via www.Busstra-advies.nl, 058 – 2941650 of via info@busstra-advies.nl.

En er zal nog meer nieuws volgen rondom het vastleggen van sponsoren. Mocht u na het lezen van dit item interesse hebben om onze vereniging op welke manier dan ook te sponsoren? Neem dan gerust contact met mij op. Ik ben bereikbaar op 06-53312197 of per mail henk.busstra@kpnmail.nl. Ik ga graag het gesprek met u aan!

Met sportieve groet,

Henk Busstra
Bestuurslid Commercie

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations