“Het bestuur van Leeuwarder Zwaluwen is trots en blij dat Van Wijnen is toegetreden als businesspartner van onze club”, vertelt Gerbrand Busstra, voorzitter van Leeuwarder Zwaluwen. Van Wijnen heeft een 5-jarig sponsorcontract getekend. “Het credo van Van Wijnen ‘Samen bouwen aan ruimte voor een beter leven’ is ook van toepassing op onze club en sportcomplex. In 2013 hebben Van Wijnen en wij besloten om het avontuur met elkaar aan te gaan en is Sporthal Nijlân na een voortraject van een aantal jaren in 2019 opgeleverd.    


Ons sportcomplex is een betekenisvolle plek
Leeuwarder Zwaluwen is meer dan een voetbalclub. Ons sportcomplex moest energiezuinig en multifunctioneel zijn met als doel een betekenisvolle plek voor een deel van de stad worden. Het idee was om het complex samen te gebruiken. Dat en hoe je met elkaar samenwerkt, bepaalt het succes. En een succes is het geworden!

Inmiddels zijn het CIOS en Friese Poort kind aan huis en maken ze doordeweeks gebruik van onze bestuurskamers en kantine. Ook de Cambuur Oldstars gebruiken op maandagochtend onze kantine, ’s middags organiseren wij samen met Cambuur Verbindt ‘de derde helft’ en organiseren wij bijeenkomsten voor ouderen. Ook de leden van de sportverenigingen die gebruik maken van ons sportcomplex zijn regelmatig in onze kantine te vinden.

Niet alleen andere verenigingen en initiatieven zijn blij met ons complex. Ook onze eigen leden zijn uitermate tevreden over onze accommodatie en de sfeer. Het ledental is sinds 2019 van 450 naar zelfs boven de 800 gestegen.   

Integrale samenwerking
Sporthal Nijlân is een integrale samenwerking tussen Van Wijnen, Gemeente Leeuwarden, BV Sport en onze club. Van Wijnen is verheugd met een bezetting van 100% in ons complex en de bedrijvenunits die zij verhuurt en wil graag blijven samenwerken met onze club. De komende 5 jaar gaan zij het meiden- en vrouwenvoetbal en ook de jeugdteams van JO7 t/m JO13 ondersteunen. Ook is Van Wijnen partner bij ons 100-jarig bestaan in 2024. En Leeuwarder Zwaluwen is ambassadeur voor Van Wijnen richting andere sportverenigingen die ook interesse hebben in een dergelijke accommodatie. Een mooie samenwerking!    

Wij danken Van Wijnen voor haar vertrouwen en sponsoring”, aldus Gerbrand Busstra.

Arjen Oosting en Heert-Jan Swart waren namens Van Wijnen bij de ondertekening aanwezig. Op de foto ondertekent Arjen Oosting het contract.
Sytze Visser hangt het Lounge-bordje op.

Leave a comment

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations