De eerste beker- en competitiewedstrijden van de eerste seizoenshelft zijn alweer gespeeld. Ervan uitgaande dat het zowel op voetbal als financieel gebied voor Leeuwarder Zwaluwen een succes wordt, is de eerste bekerwedstrijd van het seizoen tegen Blauw Wit’34 feestelijk afgetrapt in de bestuurskamer van het Zwaluwnest.

Voor de zomerstop is de zakenclub van de Leeuwarden Zwaluwen aan een nieuw leven begonnen. Er is een tiental nieuwe sponsors toegevoegd aan het ledenbestand van de zakenclub. En er worden frequent leuke activiteiten, waaronder een voetbalwedstrijd bezoeken of dineren, georganiseerd voor de sponsors.

Na de zomerstop is de zakenclub doorgegaan met haar groeiproces, en heeft Koos Wijma Payroll Services met veel plezier toegevoegd aan haar ledenbestand. Wijma is al jaren frequent speler en lid bij de Leeuwarder Zwaluwen. Koos Wijma Payroll Services is een éénmanszaak gericht op interim salariswerkzaamheden, verzorgen van trainingen en het uitvoeren van de salarisadministratie voor MKB-bedrijven.

Zakenclub de Leeuwarder Zwaluwen ziet een plezierige samenwerking tegemoet met Koos Wijma.

Mocht u naar aanleiding van dit artikel ook interesse hebben om sponsor te worden van de vernieuwde zakenclub bij de Leeuwarder Zwaluwen? Neem dan gerust contact op met Gerbrand Busstra, 06 – 42 09 22 23.

Tekst en fotografie: Renate Busstra

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations