Nieuwe sponsorovereenkomst JUMBO

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd afgelopen zaterdag tegen Griffioen werd de vernieuwde sponsorovereenkomst met de directie van JUMBO van Loonstraat ondertekend in de aanwezigheid van het bestuur van Leeuwarder Zwaluwen en de Zakenclub.

De sponsoring die 9 jaar geleden begon is aangepast en met vijf jaar verlengd waarbij JUMBO shirtsponsor wordt van alle JO-19, JO-17 en JO-15 jeugdteams, zowel jongens als meidenteams. Tevens zal JUMBO de komende vijf seizoenen als shirtsponsor aan de Dames 1 selectie verbonden zijn.

Daarnaast wordt JUMBO lid van de zakenclub en wordt er een reclamebord langs het hoofdveld geplaatst.

Het spreekt voor zich dat wij als bestuur van Leeuwarder Zwaluwen blij en trots zijn op deze meerjarige samenwerking. Sponsoren in het algemeen en nu JUMBO in het bijzonder zijn van groot belang voor onze vereniging. Wij willen ook langs deze weg de directie van JUMBO van Loonstraat bedanken voor het vertrouwen in onze mooie club!

Mocht u na het lezen van dit bericht op zoek zijn naar mogelijkden om met Leeuwarder Zwaluwen uw maatschappelijke betrokkenheid in te vullen dan kunt u contact opnemen met Henk Busstra, bestuurslid Commercie, op 06-53312197.

Met sportieve groet,

Bestuur Leeuwarder Zwaluwen

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations