Na corona kan het weer! Vanaf maandag 13 maart organiseren we in ons clubhuis weer iedere twee weken van 14.00 – 16.00 uur De Derde Helft voor 55+’ers. Tijdens deze middagen kun je elkaar ontmoeten voor activiteiten, een kopje koffie en een goed gesprek.

Wat gaan we doen?
Op maandag 13 maart beginnen we De Derde Helft met de hernieuwde aftrap en een spelletjesmiddag van Rummikub tot biljarten. Maandag 27 maart is er een creatieve doemiddag. Ook inventariseren we dan de wensen van wat iedereen het liefst wil doen tijdens De Derde Helft. In ieder geval hebben we in de nabije toekomst alvast twee activiteiten: een shantykoor komt optreden en we organiseren een lezing over de Wijk Nijlân.

Wil je als vrijwilliger helpen?
Voor de bijeenkomsten van De Derde Helft zijn vrijwilligers die willen komen helpen van harte welkom! Je kunt je aanmelden via derdehelft@leeuwarderzwaluwen.nl.

Deelnemende partijen
Deelnemende partijen zijn Cambuur Verbindt, Nationaal Ouderenfonds, Sportwijk Nijlân, Amaryllis Leeuwarden, Leeuwarder Onafhankelijke Seniorenverenging (LOS) en Leeuwarder Zwaluwen.

 

Leave a comment

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations