Het bestuur van Leeuwarder Zwaluwen heeft met de hoofdtrainer Carlo Rietdijk overeenstemming bereikt over het verlengen van zijn contract. De trainer zal in het seizoen 2018/2019 opnieuw de eerste selectie onder zijn hoede nemen.

8 overwinningen op rij
Carlo Rietdijk is sinds het seizoen 2016/2017 hoofdtrainer van de 1e selectie. Leeuwarder Zwaluwen speelde afgelopen seizoen in de nacompetitie voor lijfsbehoud in de 1e Klasse, maar degradeerde uiteindelijk naar de 2e klasse I. Dit seizoen startte Zwaluwen moeizaam met 2 verliespartijen, maar daarna volgde een prachtige serie van 8 overwinningen op rij, waardoor weer volop wordt meegestreden om de prijzen. Het bestuur is zeer tevreden over de huidige gang van zaken: “de sfeer en beleving, alsmede het wederzijdse gevoel zijn goed”. We gaan er een mooie tweede seizoenshelft van maken!

2e selectie
Pieter Hoen, trainer van de 2e selectie, zal na dit seizoen in verband met gezinsuitbreiding en drukke werkzaamheden stoppen. Pieter zal wel bij de club betrokken blijven. Het bestuur is bijzonder verheugd dat Carlo Rietdijk aanblijft als trainer en gaat op zoek naar een nieuwe trainer voor de 2e selectie. Tevens is de verwachting, dat de komende weken ook overeenstemming wordt bereikt met de rest van de technische staf rondom de eerste selectie.

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations