Een oude bekende is terug op het nest: Richard Reitsma is met ingang van seizoen 2023-2024 de nieuwe trainer van Zwaluwen 2. “Een nieuwe uitdaging!,” vertelt Richard. “Voor mij was de keuze om weer bij de Zwaluwen aan de slag te gaan niet zo moeilijk!”

Richard heeft zijn sporen in de voetbalwereld ruimschoots verdiend. In 2011-2014 was hij ook al verbonden aan de Leeuwarder Zwaluwen: eerst als jeugdtrainer van de A1 (het huidige JO19), later als assistent-trainer bij 2e en 3e herenselectie. “Dat was een hele leuke ervaring. Het trok mij dus erg aan om weer bij de Zwaluwen aan de slag te gaan,” aldus Richard. “En wel bij Zwaluwen 2, een mooi jeugdig team met enorm veel potentie op hoofdklasse niveau. Na een paar gesprekken, een kennismaking met de groep en het terugzien van oude bekenden op de club voelde het direct goed. Ik heb al een aantal wedstrijden gezien en ik zal ook zeker de komende tijd regelmatig op de club zijn.”

Richard is in de afgelopen jaren onder andere hoofdtrainer geweest bij S.C. Twijzel, V.V. Ouwe Syl, V.V. Rood Geel en V.V. A.V.C.. Ook was hij Hoofd Jeugdopleiding en Adviseur Technische zaken bij S.C. Leovardia. 

Wij zijn blij dat we met Richard weer een enthousiaste, gemotiveerde en sociale trainer bij de Leeuwarder Zwaluwen hebben. Welkom terug en veel succes komend seizoen, Richard! 

Leave a comment

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations