Hoewel de zomerstop al een tijd gaande is, neemt de zakenclub van de Leeuwarder Zwaluwen geen stop. Bestuursleden van de zakenclub hebben twee nieuwe sponsors gecontracteerd. Tadema Makelaars en loodgietersbedrijf B. Nyenhuis en Zn. Deze nieuwe sponsors zijn geen onbekenden voor de Leeuwarder Zwaluwen, beiden hebben namelijk gespeeld voor onze voetbalclub.

Bernhard Nyenhuis is namens loodgietersbedrijf B. Nyenhuis & Zn. lid geworden van de zakenclub. Het loodgietersbedrijf is een allround bedrijf dat de klant graag van dienst wil zijn bij alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. U kunt bij het bedrijf onder andere terecht voor het repareren van een lekkende kraan tot het leveren en installeren van een complete badkamer, van een dakreparatie tot nieuwe (zinken) goten en van een radiator tot complete cv-installatie.

Een andere nieuwe sponsor is Tadema Makelaars. Gerard Tadema is namens het bedrijf lid geworden van de zakenclub. Tadema Makelaars ziet zowel het kopen als het verkopen van een huis als een serieuze zaak. Als makelaars willen zij het beste voor de klant uit de kast halen om zijn of haar wensen te realiseren.

De zakenclub van de Leeuwarder Zwaluwen ziet volgend seizoen een prettige samenwerking tegemoet met beide sponsoren.

fotografie en tekst Renate Busstra.

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations