Wij willen de jeugd graag het goede voorbeeld geven en iedereen een gezonde en veilige sportomgeving bieden. Daarom zetten we nu de stappen om vanaf 1 september 2020 een rookvrij sportterrein te hebben!

Zien roken doet roken
Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar. Met een rookvrij sportterrein dragen we bij aan het realiseren van een Rookvrije Generatie. Een generatie kinderen die zélf kan en zal kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst.

Rookvrij vanaf 1 september 2020
Vanaf 1 september 2020 willen wij rookvrij zijn. In de komende maanden gaan we daar met elkaar naar toe werken. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers om buiten het zicht en buiten het terrein te roken. De entree en plekken binnen ons sportterrein, zoals langs de lijn en het terras worden rookvrij. We rekenen op jouw medewerking om samen met ons te zorgen voor een gezonde en veilige omgeving voor onze jeugd en alle andere bezoekers.

Wat vind jij?
Vind jij een rookvrij terrein ook een goed idee? We zijn benieuwd naar jouw mening daarover! Door het invullen van drie vragen help je ons enorm. Alvast bedankt voor het invullen van de enquête! 

Vul hier de enquête in!

Meer weten?
Kijk dan ook hier op onze website of lees meer op www.rookvrijegeneratie.nl/sport. Met vragen kun je terecht bij Gerbrand Busstra, voorzitter CSV de Leeuwarder Zwaluwen (06 42092223), en Sytske Balt, bestuurslid CSV de Leeuwarder Zwaluwen (06 30840384). 

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations